Fraktvillkor


Information till dig som ska sälja en vara hos oss på INnOUT

I samband med att du lägger upp en vara på INnOUT så anger du som säljare hur varan ska levereras. Vi har två olika leveransalternativ och det är du som säljare som styr villkoren.

- Du som säljare ombesörjer leverans av varorna

- Köparen hämtar varorna själv, vilket kan ske med egen transport eller via eget transportavtal 


När dina varor är sålda kommer både du som säljare och den som köpt varan att få ett mail från oss på INnOUT med kontaktuppgifter såsom mailadress, telefonnummer, namn, adress, organisationsnummer m.m. till varandra. Det är du som säljare som ska ta kontakt med köparen för att avtala när leveransen ska ske. Detta kan göras via telefon eller mail. Det är helt upp till dig hur du vill ta kontakt men det är bra om det görs skyndsamt så att transporten kan planeras och vi kan hålla de 5 arbetsdagarna för leverans som finns angivna i våra användarvillkor.


Information till dig som ska köpa en vara hos oss på INnOUT

I samband med att en annons läggs upp på INnOUT så anger säljaren hur varorna ska levereras. Vi har två olika leveransalternativ och det är säljaren som bestämmer hur varorna ska levereras till dig.

- Säljaren ombesörjer leverans av varorna

- Du som köpare hämtar varorna hos säljaren, vilket kan ske med egen transport eller via eget transportavtal 


Det är ditt ansvar som köpare att noga läsa igenom annonsen och ta ställning till de leveransvillkor som angetts där. I en del fall kommer säljaren till exempel att villkora en kostnadsfri leverans med ett värde för minsta köp. Om detta värde inte uppnås i kassan så tillkommer en summa för frakten. I alla annonser så kommer detta tydligt framgå så att du som köpare kan känna dig trygg med den totala kostnaden för affären.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.